Centre

Òptima és un centre de psicologia, logopèdia i psicomotricitat infantil amb més de 20 anys d’experiència.

Per què anar al psicòleg?

Quan un problema ens supera i ens afecta el dia a dia potser és el moment de buscar ajuda professional. Igual que quan tenim una dolència física anem al metge, podem recórrer al psicòleg, quan ens sentim malament i tenim dificultats emocionals.

El psicòleg és un professional de la salut que t’escoltarà i t’acompanyarà a buscar la millor manera per augmentar el teu benestar emocional i psicològic. 

Potser en algun moment ens sentim tristos, desmotivats, angoixats, estressats, cansats,  irritables…i no sabem com sortir-ne. Fer un primer pas per demanar ajuda i no afrontar-ho sol, és el primer pas per a poder sentir-se més a gust i propiciar el canvi. Pensem en els canvis com una via de transformació, on podem anar traient càrregues, acceptant-nos  més a nosaltres mateixos i poder potenciar les nostres virtuts i recursos per a la nostra vida.  

Així doncs, el psicòleg t’ajudarà a conèixer-te i a ser conscient de les pròpies traves i virtuts, per millorar la relació amb tu i amb els altres. Per a poder aconseguir una estabilitat emocional, superar les teves limitacions i tenir una bona autoestima.